Иако је дуго на сцени, о њеном приватном животу мало се зна, те многима није познато да је њен супруг познати навијач Партизана и фронтмен групе ЈНА - Марко Трмчић Крсма.

Управо он пева песму која одјекује међу Гробарима - "Враћају се дани победе", а његов рат са навијачима Звезде често је био тема медија.

- Звезда је типични мејнстрим, вашар, ја бих то тако назвао. Сви навијамо за Звезду, фешта, историја се гази. Цео живот миљеница система, мегаломански клуб, са реално највећим бројем навијача и онда са тим једним моментом, који је посебно одвратан и невероватан,а то је да се изјендачава са српством. То је такав идиотизам да то није нормално. Сви највећи шабани у овој држави навијају за Звезду, али баш сви - рекао је тада гостујући на "Балкан инфу" и изазвао хаос када је реч о реакцијама навијача.

Фото: Јутјуб принтскрин/Balkan infoan info

 

Потом су навијачи Звезде, током 169. вечитог дербија 3. марта 2023., на трибинама искористили то што је Сајси 2022. била кума ЕуроПрајда и Београд Прајда, да "врате" њеном мужу за прозивке.

Ни крива ни дужна, нашла се на транспаренту у дугиним бојама који су навијачи раширили на трибинама, а на којем је писало: "Група ЈНА, Сајси га куме. Нова плоча и касета од данас у продаји."

Подсетимо, Ивана и Марко венчали су се 21. августа 2021. године, а 12. марта 2023. добили су ћеркицу којој су дали прелепо име - Наташа.

БОНУС ВИДЕО: