Iako je dugo na sceni, o njenom privatnom životu malo se zna, te mnogima nije poznato da je njen suprug poznati navijač Partizana i frontmen grupe JNA - Marko Trmčić Krsma.

Upravo on peva pesmu koja odjekuje među Grobarima - "Vraćaju se dani pobede", a njegov rat sa navijačima Zvezde često je bio tema medija.

- Zvezda je tipični mejnstrim, vašar, ja bih to tako nazvao. Svi navijamo za Zvezdu, fešta, istorija se gazi. Ceo život miljenica sistema, megalomanski klub, sa realno najvećim brojem navijača i onda sa tim jednim momentom, koji je posebno odvratan i neverovatan,a to je da se izjendačava sa srpstvom. To je takav idiotizam da to nije normalno. Svi najveći šabani u ovoj državi navijaju za Zvezdu, ali baš svi - rekao je tada gostujući na "Balkan infu" i izazvao haos kada je reč o reakcijama navijača.

Foto: Jutjub printskrin/Balkan infoan info

 

Potom su navijači Zvezde, tokom 169. večitog derbija 3. marta 2023., na tribinama iskoristili to što je Sajsi 2022. bila kuma EuroPrajda i Beograd Prajda, da "vrate" njenom mužu za prozivke.

Ni kriva ni dužna, našla se na transparentu u duginim bojama koji su navijači raširili na tribinama, a na kojem je pisalo: "Grupa JNA, Sajsi ga kume. Nova ploča i kaseta od danas u prodaji."

Podsetimo, Ivana i Marko venčali su se 21. avgusta 2021. godine, a 12. marta 2023. dobili su ćerkicu kojoj su dali prelepo ime - Nataša.

BONUS VIDEO: