Истина је да сваки знак има своју тамну страну, као што сваки човек има неку ману, али астрологија ипак на основу генералних особина доноси најомраженијег међу њима.

Знакови хороскопа имају неке своје одлике помоћу којих их препознајете „на прву“. Неки ће рећи да је најомраженија Девица због цепидлачења, неки ће рећи да су то Близанци због дволичности, а неки можда извуку слаткоречивог Бика или осетљивог Рака.

Међутим, особе рођене између 23. јула и 22. августа у знаку Лава имају највише хејтера, и то највише због љубоморе, перфекционизма и препотентности. Људи се најчешће засите лављег шефовања и то може бити највећи узрок.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово су особине због којих су Лавови најомраженији у Зодијаку:

Непрестано траже пажњу

Као ватреном знаку којим влада Сунце, пажња је нешто што доживљавају као да се подразумева. Обожавају да буду у центру пажње и неће мировати док се сви погледи не упере у њих. Осим тога, тешко се могу поистоветити са туђим проблемима.

Егоистични су

Четврти знак Зодијака може бити јако себичан и егоистичан. Заиста верују да се свет врти око њих и да је у реду учинити све да то тако и остане. Несвесно ће занемарити туђе потребе како би задовољили само своје. Увек прво мисле на себе.

Арогантни су

Нико око себе не воли људе с комплексом супериорности, а то су дефинитивно Лавови. Врло су арогантни, пуни себе и тешко препознају сопствене мане. Није лако бити уз њих кад се непрестано хвале собом и својим потезима.

Тврдоглави су

Мада је Бик најтврдоглавији знак Зодијака, а ни Јарац не заостаје превише, Лав им је опасна конкуренција. Тврдоглави су и ништа им се не може доказати. Променити мишљење једног Лава равно је немогућој мисији, поготово ако се ради о нечем за шта сматрају да су добро промислили.

Јако су љубоморни

Будући да уживају у центру пажње, не чуди и да су љубоморни. Посебно ако виде да је нетко талентованији од њих или добија више пажње. Захваљујући компетитивној природи туђи успех код њих ће пробудити љубомору. У везама су љубоморни на партнера ако поклања пажњу другој особи.

БОНУС ВИДЕО: