Период Стрелца је период када делујемо брзо и све решавамо у садашњем тренутку. У сусрет нам долазе и правни бенефити ако су нам потребни за решавање проблема.

Ових дана истражујемо, тражимо промену која ће да нам помогне да пронађемо неко боље место, такође, имамо више храбрости да се упустимо у непознато. Откријте у наставку шта вас чека...

Посао

У пословном смислу овај период може да буде користан за учење, пословно усавршавање, за решавање правних питања и постављање нових пословних, али и животних циљева. Контакти с иностранством могу да буду учестали.

Од 13. децембра Меркур у Јарцу помаже у остварењу, материјализацији зацртаних циљева.

Љубав

Кад је у питању љубав, Венера у Јарцу свему приступа озбиљно. Нема романтике, али има присутности, одговорности и поузданости. Не упуштамо се олако у нове односе, јер нам је потребно поверење и сигурност, а авантуре нису пожељне, јер желимо да градимо будућност, да оснажимо темеље у нашим односима и нерадо се упуштамо у оно што нема вредност.

Фото: Депозитфото

 

 

Здравље

Кад је реч о здрављу добро је да више пажње посветите боковима, бедрима, куковима, костима. Могуће су здравствене компликације које долазе од ишијаса, гихта. Треба да се уведе редовна физичка активност.

Важне одлуке

Већ крајем новембра Сунце и Меркур у Стрелцу стварају позитиван аспект са Сатурном. Ефикасност, дисциплина, подршка ауторитета и старијих особа, добре вести и извесност су само неке од позитивних околности које могу да нам помогну у решавању кључних питања.

Почетком децембра, 4. у месецу очекује нас помрчење Сунца, последње у знаку Стрелца. Све оно чиме сте се бавили од јуна прошле године полако долази свом крају. Сада имате прилику да довршите, схватите, донесете одлуку, да завршите са неким лошим обрасцима поступања и да поставите нови циљ.

Помрчење може да буде од помоћи да нам из живота нестане све оно што више нема сврху, што није продуктивно и што не доноси резултате. Зато је добро да научите да пуштате и одвајате се од онога што није добро за нас. Овај утицај може да нам да додатну снагу, корисну информацију, да нас пробуди и активира.

Успех

Око 8. и 12. у месецу прво Меркур, а потом и Сунце улазе у изазовни аспект с Нептуном. Поводом овог феномена ствара се осећај као да смо у магли, губимо циљ, визија нам је замагљена, лако упаднемо у заблуду, зато се чувајте превара, лажи и манипулација. Комуницирајте крајње искрено око битних питања и не допустите неким особама да вас заведу слаткоречивошћу.

Венера од 19.12, на исти дан кад је и пун Месец у Близанцима креће ретроградно. Нешто важно треба у том периоду да се поручи и каже, односно схвати, а истовремено ретроградна Венера се повлачи, и можда одустаје.

Потребно је време за регенерацију, а емоционална дистанца није крај, већ време када добијамо нов увид у ствари, који ће да нам помогне да након 29. јануара боље сложимо свој приватни, али и финансијски живот.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".