Некадашња тенисерка Ана Ивановић обрадовала је пратиоце на Инстаграму рецептом за хлеб са тиквицама коме нико не може да одоли.
Хлеб са тиквицама је, како каже, идеална варијанта за доручак у коме ће уживати чак и најмлађи чланови породице. .
- 1 шоља спелтиног брашна
- 1 шоља интегралног пшеничног брашна
- 2 шоље тиквица, изренданих
- 3 зреле банане, изгњечене
- 2 јајета
- 1/3 шоље маслиновог уља
- 1 кашичица соде бикарбоне
- 1 кашичица цимета
- 1 кашика екстракта ваниле
Хлеб са тиквицама се једноставно припрема
Сједините све састојке и добро их измешајте да добијете уједначену масу. Сипајте у одговарајући калуп и пеците на 180 степени 50-60 минута, у зависности од јачине рерне.