Ивана је у срећном браку са мужом, а он јој често прави душтво на путовањима: 

- Никад није доста одмора, нисам нигде била годину дана, када су сви били ја сам радила и једва сам чекала годишњи одмор. Прелепо ми је било - изјавила је да је после одмора морала ући у неодложиве обавезе:

- Одмах сам ушла у машину, Амар Гиле и ја смо снимили песму “Камата“ и сад то промовишемо сваки дан. Планови су да та песма буде максимално испромовисана. Супер је песма, презадовољна сам како су је људи прихватили.

Ивана је дала подршку Бресквици на такмичењу за Евровизију: 

- Подржала сам је. Имала је интересантну песму која представља тај наш мелос. Она има такву боју гласа, етно призвук и у другим песмама. Нисам упућена зашто би девојка добила осуду, што да бежимо од себе? Немам појма, јел зато што пева песму која је другачија од песама које се очекују, па то може да буде само плус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Певачица је рекла да се не би пријавила за такмичење: 

- Не бих се пријавила зато сам ја фазон “песма и певање”, а то је шоу где се тражи све остало. Тражи се да будеш што луђи, да имаш што луђи костим, наступ, буквално као да жонглираш и мислим да је то океј, али нисам за то. Волим да гледам, али нисам тај фазон, више сам за старински фазон певања лепих песама.

Рат између Иване и Аце је настао због песме "Сватови", која је уклоњена са јутјуба након само двадесет четири сата. Певачици је жао што је дошло до прекида пријатељства, јер је ово требало да буде њихов трећи дует: 

- Није било тужбе, нема ту тужбе. Нисмо ни у каквим односима, нажалост. Криво ми је јер смо имали феноменалну сарадњу сто година. Логично је да ми је криво, али опет кажем, није до мене - искрена је била Ивана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: