Ivana je u srećnom braku sa mužom, a on joj često pravi duštvo na putovanjima: 

- Nikad nije dosta odmora, nisam nigde bila godinu dana, kada su svi bili ja sam radila i jedva sam čekala godišnji odmor. Prelepo mi je bilo - izjavila je da je posle odmora morala ući u neodložive obaveze:

- Odmah sam ušla u mašinu, Amar Gile i ja smo snimili pesmu “Kamata“ i sad to promovišemo svaki dan. Planovi su da ta pesma bude maksimalno ispromovisana. Super je pesma, prezadovoljna sam kako su je ljudi prihvatili.

Ivana je dala podršku Breskvici na takmičenju za Evroviziju: 

- Podržala sam je. Imala je interesantnu pesmu koja predstavlja taj naš melos. Ona ima takvu boju glasa, etno prizvuk i u drugim pesmama. Nisam upućena zašto bi devojka dobila osudu, što da bežimo od sebe? Nemam pojma, jel zato što peva pesmu koja je drugačija od pesama koje se očekuju, pa to može da bude samo plus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Pevačica je rekla da se ne bi prijavila za takmičenje: 

- Ne bih se prijavila zato sam ja fazon “pesma i pevanje”, a to je šou gde se traži sve ostalo. Traži se da budeš što luđi, da imaš što luđi kostim, nastup, bukvalno kao da žongliraš i mislim da je to okej, ali nisam za to. Volim da gledam, ali nisam taj fazon, više sam za starinski fazon pevanja lepih pesama.

Rat između Ivane i Ace je nastao zbog pesme "Svatovi", koja je uklonjena sa jutjuba nakon samo dvadeset četiri sata. Pevačici je žao što je došlo do prekida prijateljstva, jer je ovo trebalo da bude njihov treći duet: 

- Nije bilo tužbe, nema tu tužbe. Nismo ni u kakvim odnosima, nažalost. Krivo mi je jer smo imali fenomenalnu saradnju sto godina. Logično je da mi je krivo, ali opet kažem, nije do mene - iskrena je bila Ivana.

(Blic)

BONUS VIDEO: