Познати српски композитор и продуцент Марко Кон већ дуги низ година љуби лепу водитељку Милицу Кон с којом је у браку од 2012. године. Њих двоје се савршено слажу и имају много тога заједничког, а њихова љубав крунисана је и са двоје деце, Ернестом и Кларом Кон.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, оно што су многи заборавили јесте чињеница да је Марко годинама био у вези са лепом глумицом Иваном Кнежевић. Они су се јако волели и њихова љубавна веза је трајала чак 7 година.

И баш када се шушкало да планирају свадбу уследила је вест о њиховом разлазу која је све изненадила. Ипак, свако од њих је наставио да иде својим путем и да гради свој живот на начин на који је сматрао да је најбољи.

Ивана је чланица драмског ансамбла Позоришта на Теразијама од 2022. године,  а добитница је и многих престижних позоришних награда. Осим на даскама које живот значе Ивану смо имали прилике да гледамо у серији "Стижу долари".

Фото: АТА имагес

 

 

Док је био у вези са лепом глумицом Марко Кон је једном приликом, током припрема за Евровизију 2009. године, открио какве планове има за будућност. 

– Биће свадба ускоро, чим прође овај хаос. Интензивно се припремам за такмичење у Москви јер желим да на што бољи начин представим Србију. Када све то прође, моћи ћу да се у потпуности посветим свом приватном животу – рекао је он.

Ипак, они су се након тога разишли, а Ивана се иселила из стана у коме су претходно живели заједно. Нешто касније почеле су да круже гласине да се Ивана зближила с колегом Иваном Босиљчићем, с којим је радила представи "Глорија" и који је нешто пре тога раскинуо с певачицом и својом данашњом супругом Јеленом Томашевић.

Фото: АТА имагес

 

 

На послетку се Иван помирио са Јеленом, а о Ивани и њеним партнерима се није много писало и причало.

Марко је одувек био каваљер, а тај епитет је здржао и након што се разишао са Иваном, о којој је говорио само све најбоље.

– Седмогодишња веза са њом диван је период мог живота, са још дивнијом особом. Нисмо више заједно, али то не значи да мислим било шта лоше о Ивани. Нисам тврдо против помирења, а ни не гајим никакве наде да ће се то десити – изјавио је тада музичар.

БОНУС ВИДЕО: