Власник многобројних хитова 2000-тих година, након што се накљукао лековима и у себе унео велику количну алкохолног пића, уследила је ургентна реакција Хитне помоћи, а певач је тврдио да му није била намера да себи одузме живот.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

- За 8. март сам уз тамбураше певао у једном сомборском ресторану и толико сам се напио, упркос блокатору који имам против алкохолизма да ме је Хитна помоћ једва повратила. Буквално сам се отровао еспералом, ракијом и лековима за "биполар" и болове да су ме адреналином враћали у живот. Сад опет морам на психијатрију, јер због моје примарне дијагнозе, биполарног поремећаја, ово се води као покушај самоубиства, иако заиста нисам то хтео. Понела ме атмосфера, мало више попио и замало "ћао" - рекао је певач за Републику, те додао да га овај развој ситуације није зачудио:

- Је*оте, шта ћу, ја не радим у апотеци него у кафани, а месецима нисам пио и како сам се вратио свиркама, тако и алкохолу, мада је за нас биполарне утврђено да смо највише склони злоупотреби алкохола и психоактивних супстанци, је*и га!