Фолк певач Дарко Лазић више пута јер причао о томе како воли да попије, међутим сада је открио да је било периода када је покушавао да остави пиће, али му то нажалост, није пошло за руком! Он је испричао да не може да престане да пије, па се због тога није скроз примирио, с обзиром да је причао да ће то да уради.

Фото: АТА имагес

 

- Пошло ми је за руком да се мало примирим после саобраћајке, али се нисам скроз смирио. Људи су ме осуђивали јер сам рекао да ми је са ове тачке гледишта смешно што сам имао удес, али нисам ја то тако буквално мислио! Покушавао сам да престанем да пијем, не кажем да нисам, али ми је то тешко ишло и само сам све пустио низ воду не вреди кад не могу - почео је певач, па је рекао да често сања удес:

- Дешавало се да сањам саобраћајку и да се пробудим сав знојав и у локви воде. То је зато што се сетим неких ствари, није мени тада било лако, иако сам ја шаљивџија, па многи мисле да не схватам озбиљно ситуацију. Најважније је да данас много више водим рачуна, али младост-лудост. Немам пуно тога да кажем у своју одбрану, осим да све дође у своје време!

ФОТО: Принтскрин / Јутјуб/ Амиџи Шоу

 

Иначе, како је причао на тему тога да се данас примирио, Лазић тврди да данас ретко излази у провод јер се посветио породичном животу.

- Каћа и ја смо се максимално посветили једно другом и видите да се не одвајамо ни на дан. Много ми је драго што смо коначно направили свадбу, сада је некако све како треба. Што се деце тиче, наравно да биих волео да их имамо десеторо. Полако, нигде не журимо и мислим да ће све да дође на своје место. Јесам се примирио, види се по мени, а то кад ме видите да пијем је већином на тезгама и по ресторанима - објаснио је фолкер кроз смех.