Популарни глумац Ненад Јездић је познат по извођењу представе "Књига о Милутину".  За ову представу се увек тражи неколико карата више. Међутим, у публици је случај да представа није увек у фокусу. Такву ситуацију смо имали синоћ. 

На Инстаграм профилу се појавио снимак на ком се види како Ненад Јездић на тренутак прекида представу и то због жене која је током представе ноншалантно телефонирала, те је на тај начин деконцентрисала њега на сцени, као и љубитеље представе. 

Ипак, уочена госпођа није била једина која је користила телефон, па је и позориште реаговало на свом налогу: 

 

- Синоћ је неколико људи у публици користило своје мобилне телефоне за фотографисање, дописивање, па чак и полусатни разговор!

На крају представе глумац Ненад Јездић се обратио публици речима:

- Кад се трудиш да игром демантујеш писца који је рекао да је Господ хтео овакву судбину би доделио народу неком читљивијем, писменијем, народу неком мање заборавном него што смо ми Срби. Пазите колики је наш заборав, кад ми дођемо у позориште и телефонирамо пола сата. Без престанка телефонирамо. И ви ми госпођо опростите што сам вас опоменуо, али немам живце као коњ, нисам могао да издржим. Пола сата сте били на телефону и ја сам вас видео. И видим вас, и сада вас видим, праштајте људи, молим вас опростите ми - рекао је Ненад Јездић током обраћања публици.

Фото: В. Данилов

 

У даљем тексту је детаљно описано  како публика треба да се понаша: 

"Искључите телефоне у позоришту!

Време које сте одвојили за представу није време за телефонирање. Ометате глумце који играју представу, као и публику која поштује позоришни чин. У позоришту је дозвољено да будете ОФЛАЈН (користите то право).

И помислите - шта поручујете саговорнику којем сте се јавили на телефон током представе?!", наводи се на крају саопштења које су судећи по реакцијама, многи корисници друштвених мрежа подржали.

БОНУС ВИДЕО: