Породица је за Вању Грбића светиња. Прослављени одбојкаш са супругом Саром Грбић има четворо деце, три ћерке и сина. Лепа каратисткиња и он упознали су се када је он имао 31, а она 21 годину и љубав је одмах планула.

- Присуствовао сам свим порођајима моје жене. Богу хвала, сви су прошли на исти начин. Ја то доживљавам тако да сам са својом супругом у тренутку када се дешава нешто најлепше што треба да се деси и тај тренутак нас још више зближи. И њој је значило. Породица је сав мој свет.

Ово је моје богатство. Жене одлучују колико ће деце имати. Све што сам постигао је нула у односу на породицу. То је тако. Шта остане иза човека - његова дела и деца. Оно чему их научите и коју поруку носе. То је то. Бескрајно су драга и добра деца. Морам да будем правичан као отац. Они ипак одрастају у Београду и супруга и ја водимо рачуна да их упутимо. Они су супер, добри су у школи, активни су у кампу који водим - рекао је Грбић коме породичну срећу кваре одласци оних које је волео.

 

 

- Одмаралиште "Тиса" код жабаљског моста. Кума Драгана са Даницом у друштву мог оца Милоша, упокојеног 2008. године и стрица Слободана, упокојеног 2003. године.

Време иде, меље, не чека никога. Што рече Глоговац "Време је највећи непријатељ, узеће вам све, а на крају и вас"... Погледам слику и сетим се свега што сам проживео са њима.

Цените време са најдражима. То ће једном нестати као и ова слика, подсетиће вас на тренутке и време проведено са њима. Печалбарски посао одвео ме на све континенте.

Фото: Н. Параушић

 

 

По повратку гледао сам људе, мени најдраже, како ми на очи старе, остављао их млађе, налазио старије. И... неке сам, остављајући их... последњи пут, а да то нисам знао, и видео... И кад сам завршио надметање са самим собом по разним угловима света, вратио сам се да нађем оне којих више нема.

- У окружење које више не познајем. Међу неке нове клинце који су сад заузели места на којима су седели људи које сам знао и оставио некоћ давно. И не знам где сам... Туга... вратиш се у свој Клек и загрлиш тугу... Цените време са најдражима... док још имате са ким... - написао је Владимир Грбић.

БОНУС ВИДЕО: