Застрашујући видео куће обухваћене пламеном проширио се свим светским медијима. Вила светског супермодела Каре Делевињ, која се налази у Лос Анђелесу, уснимљена је како гори овог јутра.

 

 

Кара Делевињ која се недавно изборила са личним проблемима и зависношћу, суочена је са још једним великим проблемом. Срећом, манекенка није боравила у тренутку драматичног пожара јер се тренутно налази у Великој Британији. Ватрогасци су позвани на лице места након што је упућен позив 3:57 ујутру пише "ТМЗ".

Фото: Профимедиа

 

Карин дом у Калифорнији захватио је пламен који се проширио на поткровље, а део крова се урушио као последица пожара. Укупно 94 ватрогасца појавило се у борби против пожара који су стигли у 13 различитих мотора. Претпоставља се да је пожар избио у задњем делу имања, али за сада није познато како је пожар избио.

Према извештају, ватрогасцима је било потребно скоро два сата да у потпуности обуздају ватру, а наводи се да су неки повређени."Лос Анђелес Тајмсу" је објавио да је Кара купила своју вилу за 7 милиона долара 2019. године.