Позната водитељка и новинарка Јована Гргуревић дуго је била познато лице ТВ Хаппy. Сваког дана Јована је држала пажњу гледалаца и обрађивала озбиљне друштвене теме, а онда је преко ноћи нестала.

Како је и сама навела, њени и ставови куће за коју је радила нису се више подударали и дошло је било време за растанак.

 

 

У међувремену нисмо је дуго виђали на малим екранима, па су често виђени коментари њених верних гледалаца на Инстаграму који су се питали где ли је Јована и када ће наставити са радом. 

 

 

С тим у вези сада се појавила информација да се Јована враћа на мале екране. Наиме, она ће водити своју емисију сваког поподнева и обрађиваће друштвене теме на ТВ Курир.

- Нисам се уклопила у нове идеје на претходној телевизији и било је логично да променим посао. Постоје колеге с којима сам радила дуже од 15 година на разним телевизијама још у време ратова, петооктобарских промена и свега што је уследило. Таква времена су учинила да се добро упознамо, заједно смо учили, али и славили венчања и порођаје, и пролазили кроз гашења неких телевизија у које смо веровали, промене власти и система... Прошли смо сито и решето. Потом сам седам година радила на телевизији с потпуно новим окружењем које ми је дуго пријало - изјавила је Јована, преноси Еспресо.