Младић С.Т. (25) задобио је тешке телесне повреде у пуцњави која се синоћ догодила у Ваљеву, када је на њега пуцала непозната особа из комбија у покрету.

Пуцњава се догодила синоћ у Синђелићевој улици око 23.30 сати. "Нападачи су пуцали у младића и побегли са места напада, док је рањени остао да лежи на плочнику. Одмах је обавештена хитна помоћ али и полиција. Младић је превезен у Општу болницу у Ваљеву где су му коснтатоване тешке телесне повреде", рекао је извор упознат са случајем.

Он је додао да је нападач пуцао у тело младића. "Сумња се да је нападач пуцао да убије младића. Рањени мушкарац погођен је у леђа, тачније у лопатицу. Том приликом задобио је тешку телесну повреду, али срећом тренутно није животно угрожен", додао је саговорник.

Полиција је синоћ обавила увиђај и узети су сви трагови који могу да помогну у истрази. "Мотив напада још није познат, али ће и он током истраге бити утврђен. Полиција је убрзо након пуцњаве расписала потрагу за возилом из ког је пуцано. Интезивно се ради на идентификацији нападача и саучесника, пошто се сумња да је имао возача", рекао је извор.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".