Mladić S.T. (25) zadobio je teške telesne povrede u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Valjevu, kada je na njega pucala nepoznata osoba iz kombija u pokretu.

Pucnjava se dogodila sinoć u Sinđelićevoj ulici oko 23.30 sati. "Napadači su pucali u mladića i pobegli sa mesta napada, dok je ranjeni ostao da leži na pločniku. Odmah je obaveštena hitna pomoć ali i policija. Mladić je prevezen u Opštu bolnicu u Valjevu gde su mu kosntatovane teške telesne povrede", rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je napadač pucao u telo mladića. "Sumnja se da je napadač pucao da ubije mladića. Ranjeni muškarac pogođen je u leđa, tačnije u lopaticu. Tom prilikom zadobio je tešku telesnu povredu, ali srećom trenutno nije životno ugrožen", dodao je sagovornik.

Policija je sinoć obavila uviđaj i uzeti su svi tragovi koji mogu da pomognu u istrazi. "Motiv napada još nije poznat, ali će i on tokom istrage biti utvrđen. Policija je ubrzo nakon pucnjave raspisala potragu za vozilom iz kog je pucano. Intezivno se radi na identifikaciji napadača i saučesnika, pošto se sumnja da je imao vozača", rekao je izvor.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".