Како Република сазнаје, фолкер месецима уназад посећује једну београдску клинику на којој иде на терапије крвном плазом, која помаже у избацивању штетних материја из тела и представља једну врсту брзог детокса. Третмани могу да коштају од 300 до 600 евра, у зависности шта те недеље жели да прими, а како иде одавно на све то, досад је за годину дана отприлике пукао око 30.000 евра.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Аца је преко пријатеља с естраде сазнао за ове методе детокса, а како има новца да себи приушти одласке на скупе третмане, није се либио да се одмах распита о свему и закаже термин за себе. Те методе детокса су познате свуда у свету и људи који имају жељу да се очисте од отрова дају велике суме на то јер је најбезбедније и најбрже.
Освежи се крв, а човек се осећа полетније и лакше, па је, самим тим, после и жеља за конзумирањем, на пример, алкохола или цигарета много мања. Крвна плазма уради одлично свој део посла - прича нам извор близак фолкерку и наставља:

- Лукас је на једној клиници већ месецима на тим третманима. Кад се све сабере, дао је укупно око 30.000 евра јер иде неколико пута месечно, понекад чак и четири, па је правио паузе да би се вене одмориле. Он чак прича да иде мање, али неки његови блиски пријатељи тврде да иде на те терапије већ скоро годину дана. Свакако сад мање наступа, направио је доста слободног времена за себе, па све постиже и коначно се посветио здрављу.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Лукас је више пута говорио о томе да је порочан, па је чак причао и шта је узимао.

- Стојим иза свега у животу што сам рекао и урадио досад. За 99 одсто ствари се не кајем јер човек из свега треба да извуче поуку. Рекао сам да ми је једина грешка била дрога. Ипак, пробао сам је јер нисам знао. Ја сам бржи од интернета и моји клинци све што су сазнали о мени сазнали су од мене, па и за дрогирање. Мислим да сам ја увек све могао боље да им објасним. Ако сам одабрао да будем јавна личност, а нисам цвећка, онда морам да сносим одговорност и објашњавам шта се сме, а шта не - изјавио је тада Аца. 

Цене третмана и до 2.500 евра

Третмани слични оном ком се подвргао Лукас у свету могу да коштају и по неколико хиљада евра. Наиме, постоје опције и да се у организам убаце директно кроз вену коктели витамина, уз инјекције крвне плазме, а кад се све скупи, за три-четири третмана може да се да и до 2.500 евра. Наш певач Радиша Трајковић Ђани више пута је причао о томе дае примао и инјекције с разноразним коктелима и витаминима даи побољшао опште стање организма јер,како и сам каже, редовно пије, па хоће да се заштити од токсина.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: