Поред његовог тела нађено је оружје са 11 метака и чаура.

- Поводом случаја, након добијања обавештења, полицијске јединице и медицинска екипа изашле су на лице места и констатовале смрт. На лицу места пронађено је и одузето ватрено оружје са 11 метака и патрона. По налогу тужиоца, леш је послат у ИМЛ на обдукцију. Случај се истражује - наводи се у извештају тзв. полиције Косова.

Истрага је у току.

Како преносе медији, тело жртве пронађено је у близини гроба његовог оца, бившег градоначелника Истока, Фадиља Фератија.

У међувремену, о случају се изјаснила и пећка полиција.

Фото: Друштвене мреже

 

- Полицији је саопштено да је у селу Ђуракоц у Истоку на сеоском гробљу пронађено лице без знакова живота. Надлежни лекар је потврдио смрт, сада су изашле надлежне јединице, да сазнамо шта се десило - рекао је портпарол Фадил Гаши.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг.

(Индекс онлајн)

БОНУС ВИДЕО: