Одабир локације није случајан јер, заправо, на овај начин ће породица и пријатељи великог Сидрана испунити његову жељу да буде сахрањен у харему Ферхадије, где су његови пријатељи и колеге, попут Неџада Ибришимовића, наводи Н1.ба.

Техвид ће се проучити истог дана након икиндије намаза (15.40 сати) у Ферхадија џамији. Комеморација ће бити истог дана у Народном позоришту у 12 сати.

Глумац Слободан Ћустић, кога је прославила улога Кудуза, одустао је од одласка у Сарајево.

- Поздравио сам се с њим на свом Фејсбуку и Инстаграму. Написао сам: "Абдулах Сидран се преселио... Хвала на свему, драги човече, дивни уметниче и мило дете... Дао си мом животу замах." Желео сам да одем на његов испраћај. Међутим, ко зна како би то све испало и неко би то вероватно злоупотребио и искористио. Одустао сам. Лично знам да је Абдулах био једно дете. Гледам га као великог уметника и песника и неко залутало дете. Он је мој живот гурнуо у лепом правцу и зато му још једном хвала - признао је глумац.

На питање шта неко може да има против Слободана Ћустића и зар би неко могао попреко да га погледа, глумац је одговорио на следећи начин:

- Варате се. Било је претњи и покушаја да одем пре неколико година.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: