Харис се након развода обратио окупљеним медијима и проговорио о бившој супрузи. Он је прво поручио да је "Мелина никаква жена", као и да је "занимају само паре", а потом и да се "дружила са женама сумњивог морала и прошлости".

Фото: АТА имагес

 

 

- Она је један период била потпуно океј, нешто се десило са њом. Неки кврц у глави. Много дружења са женама, сумњиве прошлости и морала. Указао сам јој на све то, она је рекла да није то тако. Ретко постоји жена која призна своју кривицу и извини се, призна своју грешку. Она се никада није извинила - рекао је Харис.

Џиновић је по завршеном рочишта окупљеним медијима истакао и да га је Мелина само искоришћавала за новац.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Питајте њу зашто није дошла, ја немам никакво сазнање. Две стране су биле сагласне, судија је то прихватила и дала је пресуду. Званично сам разведен. Осећам се одлично. Ово је потпуно нормална ствар, нема разлога за славље, људи су се договорили да не живе заједно. Подршка сина ми много значи. Не верујем женама. Мелина је никаква жена. Ја сам крив што сам се ослонио на туђу свест. Сама је рекла да је материјалиста, њу занимају само паре. Не занима ме с ким ме је варала, син је јако љут на њу. Нисам жалио ни динара на њу, све сам јој куповао, материјалиста је - рекао је певач.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: