Они су важили за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а њихов брак никада није био праћен скандалима, те је вест о разводу све изненадила.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је у свом саопштењу навела да више не живе заједно. На друштвеним мрежама много се спекулише о њиховом разводу, па тако многи коментаришу и да су разочарани у брак, будући да су се Драгана и Тони развели, а да је њихова љубав деловала чврсто.

Они су се венчали 1999. године и од тада се готово нису раздвајали. Из брака су добили двоје деце - сина Марка и ћерку Мануелу.

Ипак, мало ко зна да је Драгана имала још једну велику љубав када је започињала музичку каријеру. Наиме, она је била у вези са бубњаром бенда "Руж", Зораном Томашевићем Томом, који је важио у то време за великог заводника.

Њих двоје наводно су били у вези пар месеци, а занимљиво је да се певачица појавила и у споту за његову песму "Немица" из 1990. године.

"Има ли код вас ноћног купања? Код мене у селу нема, а код вас", пита Драгана на почетку спота, обраћајући се момцима из бенда, које је представила као своје "нове другаре".

Томашевић се деведесетих година опробао и као водитељ, а био је домаћин музичке емисије на ТВ Пинк, док је једно време радио као директор маркетинга "Сити рекордса", а потом се преселио у САД.

Драгана Мирковић својевремено је изјавила да је увек волела дуге везе и да јој је Тони био четврти момак.

БОНУС ВИДЕО: