- Оно што могу да кажем јесте да се сама упецала, и пронашла, а не само да нисам мислила на њу, него је се нисам ни сетила док сам писала… - рекла је Едита за Телеграф Јетсет.

Фото: АТА Имагес

 

- Овде се не ради о мени, већ о Марини, а накнадно сам се обратила младим извођачима, јер сам упућена у то шта исти пролазе да би се бавили певањем. Није све тако слатко и бајно као што изгледа! Саша је вероватно само један у низу који обећа нешто што не може нити планира да испуни, и јако ми је жао, јер знам да је Марина вредна и пре свега поштена! Немам коментар на Кијину изјаву, нити желим да се настављам, јос мање препуцавам. Има право на своје мишљење, она се свакако налази у друштву од којег сам се ја одавно оградила - додала је певачица.

Фото: АТА имагес

 

- А, што се моје објаве тиче, почеле су да се појављују продукцијске куће у које млади извођачи из немоћи улазе, надајући се да ће добити оно што заслужују, па се заробе. Ја нисам била тај случај у "Министаркама", и захвална сам продуцентима који су ми омогућили да се изградим. Код нас су други проблеми били у питању, а то сада свакако није тема. На Кијине увреде нећу реаговати и помало ми је симпатична како се потрудила да ми налепи разноразне етикете, а то само говори о њој. Свакако јој желим све најбоље, и нека зна да се није на њу односило моје обраћање закључила је Арадиновићева.

Подсетимо, Кија је на свом Инстаграм сторију написала следеће:

Фото: Инстаграм принтскрин/kijakockar

 

- Молим одређену заведену у полицији про**итутку са основном школом да престане да мене уплиће тиме што ће некоме дати подршку. Врати прво своје дугове, јер би певала у дневној соби да те један други продуцент давно није узео под своје и направио нешто од тебе! И средња школа се може завршити и сада. И смањи коришћење марихуане и можда мање будеш опседнута са мном. Немој да ме чачкаш, јер имаш превише путера на глави - написала је Кија на свом Инстаграм сторију.

Фото: Инстаграм принтскрин/kijakockar

 

- Мора увек нека будала да уплиће мене, јер има нешто лично против мене. Појешће вас мржња! Да смо у школи, а тема је "Јесен", писала би о мени. Само ниси стигла до тога - додала је Кристина на наредном сторију.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".