Певач Харис Џиновић после развода са Мелином Џиновић, с којом је био у заједници 22 године, отворено је говорио о периоду кроз који тренутно пролази.

Како је рекао пред камерама, осећа се веома добро.

- Имам обичај да кажем да се осећам, као Цхинесе wалл, као камен!

Фото: АТА имагес

 

 

На питање како не целу ситуацију реагују његова деца, открио је да се и она добро осећају, иако знају много више од њега целу ситуацију.

- Они су добро. Знају све, можда чак и више од мене о неким стварима којима се ја нисам бавио, а које су њима до ушију допирале. Више су у граду, више су у мовингу неком, тако да вероватно знају нешто. Ја стварно не знам ништа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја дуго спавам. До касно радим кад сам на концертима. Немам неких обавеза и тај луксуз могу себи дозволити. Да одспавам дуже, не баш да преспавам дан, али скоро да се тако деси. Одем на тенис, одиграм тенис или седим с пријатељима у тениском клубу. Ја у ствари нигде и не излазим ако се не укаже нека прилика која се мора баш испоштовати.

А да ли је због касног устајања можда пропустио неке битне информације - на то питање певач је уместо одговора испричао шта је саветовао свог сина Кана када је реч о лепшем полу:

- Ја сам свом сину Кану рекао: Кане, ако излазиш навече и да упозаш неку девојку, ту хлеба нема. Девојке се по дану лове, а договарају за навече. Према томе кад дођеш негде навече све су заузете. Онда ме он данас зове и каже ми: Таић, обишли смо шест-седам баштенских простора, упознали смо осам девојака. Ја му кажем: "Ето видиш." Каже он: "Јао какав си ти лав".

(Курир/М.В.)

БОНУС ВИДЕО: