Глумац Милош Самолов годинама је на домаћој глумачкој сцени. Упркос томе што га публика обожава Милош се труди да своју приватност сакрије од очију јавности, којој није промакла чињеница да је ожењен нашом познатом редитељком Мајом Милош.

За Милоша се често може чути да има харизму која може да помери планине и таленат којем је тешко рећи "не". Срца публике освојио је у филму "Парада", а многи га памте и као Бургију из филма "Кад порастем бићу кенгур".

Фото: АТА имагес

 

 

Ово су само неке од улога које су обележиле његову каријеру, а његов живот обележила је Маја, која га је учинила најпоноснијим на свету, када су добили заједничког сина којем су дали име од само три слова - Вук.

О њиховој љубави се не зна много, али оно што се зна јесте да већ годинама уживају у складном браку и да су 2014. добили сина. Талентована и авангардна уметница режирала је филм "Клип". Редитељка тренутно снима и свој други филм.

 

 

Да се подсетимо, Милош је уписао Академију уметности у Новом Саду и дипломирао у класи Мире Бањац. Од 2002. па до данас био је веома активан и на филму и на телевизији, али и у позоришту.

Глумио је у Атељеу 212, у позоришту "Бошко Буха", у "Звездари театру", Крушевачком позоришту, Краљевачком позоришту, позоришту Пуж, у театру Култ и трупи Топредо.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: