Серија "Бољи живот" једна је од најпопуларнијих и најчешће репирзираних домаћих серија, чија публика и данас ужива у давно снимљени епизодама.

Ипак, постоје делови о серији за које мало ко зна - улоге које нису биле намењене глумцима који су завршили у серији, али је било и оних који су одбили да буду део ње.

Фото: Данило Цветановић

 

Откривено је да је улога Саше Попадића била писана по Жарку Лаушевићу, као и да је Лепа Брена одбила да се појави у хит серији и оствари се у улози у којој је на крају бриљирала Снежана Савић, али и још много тога.

За време писања лика Александра Саше Попадића, сценариста Синиша Павић лик је правио по глумцу Жарку Лаушевићу, којем је прво пожелео да додели ову улогу. Међутим, термини снимања серије преклопили су се са његовим обавезама. Уместо њега, Гузу је играо Борис Комненић.

Фото: АТА имагес

 

Ни глумици Снежани Савић није била намењена улога Нине Андрејевић, али је сигурно била суђена. Уместо ње, прву која је била виђена за овај пројекат била је Лепа Брена. Међутим, она није имала жељу да понови исти сценарио као у филмовима “Хајде да се волимо” и “Тесна кожа”, те је одбила сарадњу.

БОНУС ВИДЕО: