Марић је открио да ли верује да чак и у негативцима постоји трачак доброте.

- Свакако мислим да смо ми сви сиви, ни црни, а ни бели. И да једино што можемо да урадимо јесте да се трудимо да што више будемо светло сиви. Што се Луке тиче, на његов живот су утицале околности које су га гурнуле на неку страну на којој можда он ни не жели да буде и са људима са којима не би желео да буде, а чији су поступци креирали његов живот, будућност са којом сад мора да се носи.

Фото: Tанјуг/Страхиња Аћимовић

 

Глумац проговорио и о интимним сценама са са Милицом Гојковић:

- Напротив, баш зато што се познајемо толико дуго и што не радимо први пут нам је било много лакше да се препустимо истраживању, креирању и да имамо поверење једно у друго. Милица је дивна глумица и дивна партнерка у кадру, тако да те емотивне сцене су, што се мене тиче, биле право уживање радити.

Фото: З. Кнежевић

 

Марић је открио и шта га је посебно привукло код серије "Беса". 

- Узевши у обзир да сам просао процес стварања серије немам узбуђење око тога шта ће се десити. Али постоји огромно узбуђење да видим како се све оно што смо урадили упаковало у финални производ и још веће узбуђење да видим и чујем реакције публике. Привукла ме је, пре свега, прича и начин на који се она упетљава и распетљава, екипа која је стварала ову серију и на крају та заједничка идеја око тога шта је и ко је Лука.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".