Харис Џиновић, познати певач, отворио је душу о разводу од Мелине Џиновић, модне дизајнерке, о којем не престаје да бруји јавност.

У великом интервјуу који је дао за емисију "Сцена" која се емитује на "Блиц" телевизији, Харис је у својој вили на Сењаку отворио душу, те открио низ интимних детаља о којима досад јавно није причао.

Ни у једном тренутку Вас није позвала да причате?

- Ма не, никад. Да је она имала интерес да сачува брак, ја верујем да би га сачувала. Био сам расположен да живимо заувек заједно. Као што каже матичар, останите верни док вас смрт не развоји и тако даље. Држао сам се тога заиста принципијелно, не само зато што је он то рекао, него што сам такав човек. Мени је довољна била једна жена.

Фото: АТА имагес

 

 

Кајете ли се што можда нешто нисте урадили?

- Не, јер је друга страна била неспремна и невољна да поприча. То ме је разочарало и зато ми је лакше било. Ако се неко не бори, шта ће друга страна. Није ми падало напамет да је вучем за рукав.

Осећате ли се искоришћено?

- Може то неко са стране да каже, али можда могу и ја, на известан начин да. Било је ту искоришћавања емотивног, материјалног, друштвеног, како год хоћете. Незахвалност ме је највише болела. Ако неко мисли да је захвалност само да каже: “Хвала ти љубави”... То мораш и да покажеш неким делима. Не мора сад у еквиваленту, ако кошта ташна 5000, да сада она мени врати поклоном у вредности од 5000. Можемо и кафу да попијемо, да кажеш ја ћу платити, то је сасвим довољно. Међутим, није се то дешавало и ту сам онако баш био врло изненађен.

Фото: АТА имагес

 

 

Можемо да закључимо да нисте жалили ни динара када је она била у питању.

- Не да нисам жалио динара, него сам давао више, као амерички Форт Кноx златна резерва.

Споменули сте раније да је она некако сукцесивно почела да се исељава из куће. Шта Вам је то указивало?

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Па не знам зашто разговор није уследио, то је једна ствар. А друга, тек сад видим да се радило поприлично плански, да би једног дана једноставно нестала, није се јавила никоме. Ајде што мени није, али није ни деци. Да би се сазнало касније где је, шта је, како је, или с ким је. На пет дана је нестала и није се вратила. Видео сам данима да је исељавана гардероба и торбе, накит...

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: