На данашњем рочишту отац дечака убице поново је покушао је да од себе направи жртву, па је након што му је мајка једне девојчице која је убијена у пуцњави поставила питање одговорио: "Рекао сам тужиоцу Ненаду Стефановићу спалите ми породицу, жену, децу, мајку".

Како је потврђено за "Блиц" од извора из суднице, на данашњем рочишту отац дечака убице шокирао је све у судници, када је одговорио на питање шта мисли да да би била адекватна казна за то што је његов син убио децу без икаквог разлога.

Када је Кецмановић дао свој сраман одговор, родитељи жртава су остали у шоку.

Подсетимо, мајка дечака убице дошла је у пратњи адвоката на данашње суђењне.

Након ње стигли су и родитељи жртава, који ће данас наставити да постављају питања њеног супругу Владимиру.

Подсетимо, јучерашњем рочишту родитељи убијене деце постављали су питања оцу дечака убице Владимиру Кецмановићу.

Иначе, на једном од претходних рочишта одбрана Владимира Кецмановића, оца дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар", покушавала је да свали кривицу за то што је дечак убица кобног 3. маја дошао до оружја којим је убио своје вршњаке и чувара школе на власника стрељане Ратка Ивановића.

Фото: Приватна архива

 

 

Правио драму када га питају за сина

Иначе, Кецмановића су "избацила из такта" и поједина питања, која су се тицала, између осталог, начина обуке дечака убице да пуца из пиштоља, али и тога како је дошао до оружја којим је убио своје вршњаке.

Како појашњава извор "Блица", одбрана Кецмановића има тактику да свали кривицу на власника стрељане.

- Они су током испитивања Кецмановића доносили очигледне закључке којима су покушавали да укажу на то да Владимир Кецмановић није дао сину оружје, већ власник стрељане - каже извор "Блица".

Одбио да одговара на питања

Сведочење Владимира Кецмановића, тада поново је узнемирило родитеље убијене деце у ОШ "Владислав Рибникар", који су на крају рочишта из суднице изашли јако потресени.

Иначе, пред почетак рочишта мајка дечака убице је стала на сред ходника испред суднице и ни једном се није осврнула што су око ње родитељи деце коју је убио њен син.

Дан раније, почело је саслушање Владимира Кецмановића, који је како смо писали, изјавио да "не може да прихвати да неко њега сматра одговорним за оно што се догодило 3. маја!?"

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".