Они до сада нису откривали детаље своје љубави, а на друштвеним мрежама поделили су неколико заједничких фотографија и снимака. Једна од последњих фофографија на њеном Инстаграму настала је током заједничког путовања.

Лаза и Аница посетили су Малдиве одакле су се вратили пуни утисака, а сада је Лазићева први пут проговорила за медије о Лазару.

- Лазар и ја смо сличног темперамента и волимо акцију и брз темпо, а на енергију Малдива смо се навикли брже него што смо очекивали - рекла је глумица.

Према њеним речима, Малдиви су једно од оних места на земљи која вас опчине:

- Оборе вас с ногу својом лепотом, бојама, пријатном климом и фантастичним људима. На Малдивима је све питомо и безопасно. То је место најлепших залазака сунца. За изласке не знамо, јер смо их преспавали.

Опчинило ју је и што су свуда ишли боси.

Без обуће смо ходали по најфинијем пудерастом песку беле боје.

Ипак, током боравка на том прелепом острву нису се само пасивно одмарали већ су стекли и нека нова искуства:

- Од Малдивљана може пуно да се научи о природи и њеном очувању, о односу према животињама које тамо живе, о угоститељству и срдачности са којом се односе према сваком госту. Малдивљани живе у садашњем тренутку, без стреса и журбе. Тамо је одмор загарантован. Путовање на Малдиве је авантура са које се враћамо одморнији за нове пословне изазове, а што је најважније, богатији за нова пријатељства која смо склопили на том магичном острву - додала је Аница.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: