Мелина је 01.04. у вечерњим часовима упала у породични дом на Сењаку, а Харис је својевремено у једном интервјуу открио да му је Мелина упадала у стан још на самом почетку њихове везе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад је Мелина дошла први пут код мене у тренуцима кад смо се забављали, жена је била у шоку јер није могла да верује да живим сам. Све је било сређено и под конац у стану, све је на креветима било затегнуто до танчина, па је мислила да је лажем и да са мном живи нека жена коју кријем. Мислила је да нема шансе да ја то све сређујем и пеглам. После јој је било јасније ко сам. Тад је почела да тумба по стварима у стану не би ли нашла неку женску ствар, нешто што ће да укаже на то да поред ње постоји још нека жена у мом животу, али није нашла ниједан траг! Касније је видела колико је сати и схватила је да сам стварно такав - рекао је тада Харис.

Подсетимо, након што је дао велики интервју за "Блиц", Мелина је упала у кућу у којој Харис живи са сином Каном и ћерком Ђином.

Фото: АТА имагес

 

 

Певач је позвао полицију, а када је екипа изашла на терен Мелина Џиновић је изговорила: "Добро вече, ја сам Мелина Џиновић и желим да пријавим насиље које траје већ две године".

Мелина је пред станицом прошла аутомобилом и није се јавила сину, са којим она, како Харис каже, одређени период не разговара.Иначе, тек накнадно је обелодањено да Харис првобитно није био у кући када је Мелина упала у исту, а више детаља о томе погледајте у одвојеном тексту: Обрт: Харис Џиновић заправо није био у кући када је Мелина упала у исту! "Деца су била ту!".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: