Када је Саша Поповић без размишљања изабрао Ану, сви су то сазнали у року од неколико минута. Ана је открила како су реаговали најближи и од кога је добила речи подршке: 

- Увек значи да чујеш тако лепе речи којих сам добила много. Од Николине Ковач сам добила најлепшу поруку, али заиста и све остале колеге које су писале. Емотивно ми је то пало јер је било много лепих речи, комплимената, подршке и неких ствари које не очекујеш. Милан Митровић ми је само написао "Севка, знам да ћеш развалити јер нико то не може да ради као ти. Пуно ми је срце због тебе, јер знам колико заслужујеш све то и колико ће да буде савршено" - изјавила је за Блиц.

Поред бројних колега, јавила јој се и Катарина Лазић и њен бивши супруг Дарко Лазић: 

- Каћа ми је честитала и цела њена породица, много лепе поруке сам добила од њих и то ми такође много значи. Дарко ми је честитао и рекао ми је: "Браво, топ, то је за тебе, ти си то". Предивну енергију су ми сви донели и посебно сам захвална - истакла је певачица, па открила да ли је очекивала поруку од бившег супруга.

- Не очекујем ни од кога ништа, па нисам о томе размишљала али увек је лепо када добијеш позитивну и лепу поруку подршке.

Без обзира на досадашње несугластице, Ана није имала проблем да оствари пријатељски однос са бившим мужем: 

- Хвала Богу, то је оно што је најбитније и да смо сви срећни, задовољни и да је свима лепо, да сви лепо функционишемо и да једни друге подржавамо у свему - рекла је Ана.

БОНУС ВИДЕО: