Певачица Елвира Рахић за Гранд открила је у каквом је стању њен кум Енес Беговић који је прошле године доживео трагедију када му је након дуге болести, преминуо син Армин, након чега се и повукао из јавног живота.

Елвира се потпуно сломила када је открила да ли ће се ускоро Енес Беговић вратити својој каријери.

- На жалост је доживео ту трагедију. Још увек се не враћа на сцену, сигурно и неће док годишница смрти његовог сина не прође. Могу само да кажем не дај Боже никоме да доживи оно што је мој кум доживео. Ни близу, а камоли то. Некако људи… – рекла је Елвира, а сузе су јој кренуле због чега је на кратко прекинула разговор како не би бризнула у плач.

Кроз који тренутак певачица је успела да настави разговор.

 

 

- Опростите… И када вам се дете разболи, буде вам тешко а камоли да га изгубите. Никада се неће вратити сигурно онај дух у њему јер једноставно, он је то црпео из породице. Он је неко ко изузетно воли и цени породицу и сву снагу је проналазио управо у њој. Сада ће заиста фалити једна карика у свему томе да би био Енес оно што јесте – испричала је Елвира.

Певачица је нагласила и да су сви из најближег Енесовог окружења све време уз њега и дају му подршку како би се лакше носио са болом која га је задесила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ако Бог да, ја се надам као и сви ми његови пријатељи, кумови и родбина уз њега смо били и уз најтеже дане и уз оне најлепше. Сви једва чекамо да се врати јер заиста на естради постоји празнина где је он – истакла је Елвира за Гранд.

- Музика ће моћи да ублажи сигурно тај бол, али не и да излечи – додала је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: