Обоје су врло рано добили своје прве глумачке улоге, у двадесетим годинама. Слобода данас важи за једну од најлепших глумица, а у Шотриним серијама са Иваном Босиљчићем и супругом је освојила срца широм Србије. 

Глумица и глумац су открил шта јој је једном приликом рекао редитељ када је у питању посао: 

- Скоро сам причао са једним пријатељем и он ми је рекао: "Мораш да станеш и не радиш толико". Вадили смо заједно крв, моји резултати су били у реду, али два, три параметра су била повишена. Почињале су ми пробе за неколико дана, извадио сам крв поново и све је било океј. Мој посао обухвата велики део мог живота. Јако сам задовољан када радим - искрен је Војин, док је Слобода другачијег става.

 

- Некада замерам себи и ово сам добро примила к знању. Код нас глумаца се чини да више радимо него што радимо јер се неке ствари репризирају. Људи имају утисак да смо ми константно својом жељом у медијима. Континуирано радим, није превише, али не могу да кажем да не радим. Мислим да за сада проналазим меру.

Војин је истакао да им је Шотра дао низ пријатељских савета: 

 -Много је животних савета. Када год би ми се дешавале неке тешке ствари, он би назвао и у пар реченица ми помогао. То су интимни и пријатељски тренуци. 

Слобода је истакла један који јој је остао урезан у сећање: 

- Било је заиста пуно савета, ништа глума, то подразумева да се саживиш са неком улогом. Инсистирао је на томе да се имају деца, да глумица мора да има породицу и заиста је био у праву. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: