Након такмичења у музичком шоу, она је ушла и у ријалити "Фарма" заједно са својим тадашњим дечком и колегом Немањом Стевановићем.

После неког времена придружила им се и Немањина бивша девојка, Гранд балерина Драгана Милошевић. Фанови поменутог ријалити програма имали су прилику да свакодневно гледају свађе овог музичког пара.

Све то је лоше утицало на Милену, те се због притиска јавности својевремено обратила и психологу.

О свом проблему са мањком килограма и колико јој је то било психички тешко, певачица је јавно говорила.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

- Када сам изашла из једног ријалити програма, а велики стрес сам доживела тамо, нисам имала појма где идем. На неки начин сам била условљена, али прећутно је било да ако не будем ушла у ријалити, да нећу имати специјални ангажман. Изашла сам са 43 килограма из ријалитија. Имала сам сликање за неки часопис и стилисткиња ми је донела фармерке 26, биле су ми велике, ја сам морала да их подврнем скроз, нису ми биле велике пола броја, него су ми биле буквално велике два броја, ја сам подврнула да би то на нешто личило, а гледам се у огледалу и кажем: "Није то још онако како бих ја хтела" - присетила се млада певачица.

Милена се дотакла коментара које је добијала на рачун свог изгледа и навела да су је сви питали шта јој је, што се не угоји и да јој је требало две године да се угоји. У међувремену је оставила и цигарете истичући да се други у тој ситуацији угоје, што њој није полазило за руком две године.

Певачица открива да је имала две модрице испод задњице од седења, односно од мршавости и није могла да седи на тврдој подлози док не стави два јастука испод себе.

Фото: АТА имагес

 

 

Говорећи о томе колико јој је то сметало, певачица наглашава да за то није било времева већ да је морала да се бори са медијима:

- Каква црна депресија, ја немам када да будем у депресији. Зато се касније јавила и јака анксиозност код мене и то је нешто са чиме сам се изборила и на шта сам поносна на саму себе.

Према Милениним речима, анксиозност је скуп свих лоших емоција – страх, љутња, туга, бол, стрес.

- То су недефинисани лоши осећаји, које нисмо успели да избацимо из себе и онда се они тако наталоже као неки тумор унутрашњи који једе све живо. Онда крену панични напади, што је јако компликовано код нас који се бавимо јавним послом, а мени је психијатар рекла, она ми је дала медикаменте који су ми били неопходни у том тренутку, а ја сам апорочан тип, у сваком смислу те речи, не волим да зависим ни од чега и ни од кога, рекла ми је да ћу када сама осетим потребу, престати да пијем тај лек и то се заиста догодило после два и по месеца - објаснила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Милена Ћеранић каже да је јела све, али да се код ње јавила јака, свакодневна дијареја.

- Немаш избора у том ријалитију да кажеш шта хоћеш. Јела сам хлеб са кромпиром, хлеб са пиринчем, хлеб је био основа, јер тако се живи на селу, а онда све остало што иде уз хлеб, али сам имала константне дијареје, све је пролазило кроз мене, ишла сам по десет пута у тоалет. Апсолутно се ништа није примало, док нисам изашла напоље и схватила заиста. Тек после неког времена сам схватила колико сам заправо мршава. Имам и дан данас искривљену слику о свом телу. Сад се трудим да будем у тренингу константно и то је нешто што ме апсолутно испуњава. Трудим се да се храним здраво, не робујем храни, то ми је најбитније - каже певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Да нешто није у реду и да је премршава опомињали су је пријатељи саветујући је да треба нешто да уради.

- На почетку не чујеш, и ја сам била једна од оних, не да ми није одговарало, него ти не видиш себе онаквим какав јеси у том тренутку, јер нисам имала времена, бавила сам се неким другим стварима које су јако утицале на то да сам и даље мршава и да не могу да се угојим. То је бављење медијима и људима око мене који су хтели неке безвезне ствари да ми се догоде. Међутим, затвориш се, поразговараш сам са собом и сконташ да стварно јеси будала. Тако је кренуло и да једем и да мало читам више, а касније сам кренула и са терапеутом, све је ишло лагано, није ми дуго требало да видим да нисам у реду - рекла је Милена Ћеранић.

(Ртс ординација)

БОНУС ВИДЕО: