Једном прилком је отворила врата своје оазе, па показала у каквом луксузу ужива. 

Велико двориште са базеном, ограђено високом оградом и дом као из шпанских серија, са луксузним аутомобилима испред ње део су певачициног имања. Пре пет година је упознала Александра и решила да се са њим скраси на овој адреси. Захваљујући подршци мајке и сестре, певачица је уз напоран рад и труд за деценију успела да купи двособан стан у Београду.

- Две године везе је сасвим довољан период да упознаш човека са којим си остварила неки емотивни однос. Дошло је време да даље кренемо као породица, те смо почели да стварамо заједничку будућност -  изјавила је тада и истакла да је било тешко ускладити потребе деце из њихових претходних веза, Александар има осамнаестогодишњу ћерку Николину, док она има сина Матеју од петнаест година.

Биљанино прелепо двориште обогаћено је цвећем и базеном испред куће који служи да се расхладе у летњим данима:

- Дете сам са села, као што знате. Уживам у цвећу и није ми тешко да сређујем двориште. Саднице чак доносим и из иностранства да бих направила што лепши угођај.

Биљана је једном приликом признала да је одустала од снова у кући:

- Јутарња кафа на тераси и мисли које лутају док гледам у Дунав за мене су најлепши ужитак и не бих га дала ни за шта на свету. Била сам одустала од снова о кући, али ето појавио се Александар и снови су постали стварност. Заједно можемо све. Живимо бајку и кућа нам је као из бајке. Коначно сам срећна.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: