Мали је број оних дама, које су остале доследне природној лепоти, а међу њима је и Драгана Мирковић која не планира да мења свој физички изглед.

- Време ми је за тако нешто, али ја бежим најстрашније. Нисам присталица тога, и некако се плашим.  Плашим се да то може да промени моју личност, када те неко утегне и затегне, шта ако се промени мој израз лица. Свесна сам да је одавно време за то, али некако размишљам ако ме воле људи овакву нећу да се мењам. Бићу симпатична бакица једног дана- испричала је певачица за "Grand News".

Фото: Милена Анђела

 

Иако је задовољна својим изгледом, не сматра за себе да је савршена, а признаје да јој једна ствар посебно смета.

- Као и свака жена, ја не знам толико нарцисоидну особу која је толико одушевљена сваким делом свог лица и тела.  Имам пар килограма вишка и то је сасвим океј, волим да изгледам тако. Не волим да будем премршава, сматрам да ни то није лепо, али на камерама изгледам као да имам десет килограма више и то ме нервира. Не волим да људи мисле да сам толико неозбиљна, да се гојим као луда, да немам основну чврстину да кажем доста. Ја јесам гурман, признајем и то када се види на мени то је због реалних ствари- искрена је била Драгана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".