Крај великој љубави дошао је пре две године, а сада се тим поводом огласила и глумица: 

- Мој развод није нова вест и већ сам раније говорила о томе за медије. Некако је то остало у сенци губитка мојих родитеља. Развела сам се пре две године, а Милош и ја само заједно нешто око годину дана. Заједно смо били на Фесту и појављујемо се на премијерама. Није било никаквих ту поклапања. Нисам особа која крије свој приватни живот, али с друге стране ја од свог живота не правим сензацију. Мој посао да је говорим о својим улогама, о фестивалу који сам покренула у Београду и то у суштини треба да ме представља у јавности - била је искрена Вјера.

Нови Вјерин изабраник такође има брак иза себе, био је ожењен глумицом: 

- Реч је о редитељу Милошу Павловићу. И он иза себе има брак, био је ожењен такође глумицом и из тог брака има две ћерке. Вјеру и њега је спојио посао, он је, између осталог, режирао представу „Пупин - последњи сан“, у којој она игра тумачи лик научникове мајке, мудре и пожртвоване Олимпијаде - Пијаде. Вјера је написала и текст за комад, то је био њен ауторски пројекат - навео је извор за "Ало".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

Вјера и Штефан су се упознали у авиону на лету за Монголију и после само три месеца забављања верили су се у Палерму. Љубавна прича догодила се 2014, а у брачне воде упловили су 2015. године, и то на лету од Београда до Истанбула 9. маја. Судбоносно "да" изјавили су у  Саборној цркви у Београду, а  само после три дана, организовали су и велико весеље у једном познатом престоничком ресторану: 

- Поред наша два попа, присуствовао је и свештеник из Сремских Карловаца који је обред обавио на немачком. Стефан је по својој традицији носио килт, ја белу хаљину дизајнера Игора Тодоровића, док ми је лице прекривао вео од шпанске чипке, коју ми је поклонила кумина бака - испричала је за домаће медије Вјера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: