Kraj velikoj ljubavi došao je pre dve godine, a sada se tim povodom oglasila i glumica: 

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja samo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao da je govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - bila je iskrena Vjera.

Novi Vjerin izabranik takođe ima brak iza sebe, bio je oženjen glumicom: 

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor za "Alo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

Vjera i Štefan su se upoznali u avionu na letu za Mongoliju i posle samo tri meseca zabavljanja verili su se u Palermu. LJubavna priča dogodila se 2014, a u bračne vode uplovili su 2015. godine, i to na letu od Beograda do Istanbula 9. maja. Sudbonosno "da" izjavili su u  Sabornoj crkvi u Beogradu, a  samo posle tri dana, organizovali su i veliko veselje u jednom poznatom prestoničkom restoranu: 

- Pored naša dva popa, prisustvovao je i sveštenik iz Sremskih Karlovaca koji je obred obavio na nemačkom. Stefan je po svojoj tradiciji nosio kilt, ja belu haljinu dizajnera Igora Todorovića, dok mi je lice prekrivao veo od španske čipke, koju mi je poklonila kumina baka - ispričala je za domaće medije Vjera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

(Kurir)

BONUS VIDEO: