Својом животном причом такмичарка "Никад није касно", Тијана Бошковић, расплакала је многе, а и даље то чини сваким појављивањем у такмичењу, где је окарактерисана као врхунска певачица, али и као мајка која се тешко носи са губитком сина.

Тијана је за Гранд сумирала своје утиске из такмичења, а проговорила је и о коментарима да својим животном причом жели да изазове сажаљење публике, а дотакла се и својих сабораца из шоуа ветерана.

- Шта да вам кажем, јако сам узбуђена што сам овде. Сви кандидати су добри, наравно неко мора да прође даље, али могу да кажем да сам презадовољна својим наступом. Радујем се, ово је остварење мог животног сна. Све оно што нисам могла кад сам имала двадесет, сад је почело са четрдесет и пет. Никад није касно да живите свој сан – рекла је Тијана.

Године 2016. Тијана је изгубила сина након борбе са опаком болешћу, а сада је за "Гранд" открила како је то поднела, будући да је својим признањем у емисији "оптужена" да тужном причом "купује" публику.

- Ја ту причу нисам причала да би се неко сажалио на тај мој живот. Једноставно, треба да будете јаки, да све што се деси у животу иде даље. Све је то једна добра лекција за све што вас чека. Нисам то искористила да бих нешто постигла, читала сам свакакве коментаре, али да вам кажем нешто искрено, ја сам толико јака особа и толико позитивна да то за мене није ништа ружно било. Била је то само једна добра лекција, а сада сам се базирала на моје две ћерке које имам, њима посвећујем сву пажњу. Једна се исто бави музиком, друга воли фудбал, тако да све што је било остављам иза себе и надам се мојим лепшим данима – истакла је за Гранд, а онда додала колико јој значи подршка породице коју има:

- Задовољна сам својим животом и послом. Имам дивног мужа који је моја подршка, деца и родитељи су ми такође подршка, то ми даје енергију и снагу.

Тијана је желела да поручи свим гледаоцима да се што више боре у животу, као и да се све оствари само ако довољно желимо и радимо на томе.

- Требало би сами по себи бити јаки и своји. Треба знати бирати између добрих и лоших коментара, сви смо ми различити и имамо права да мислимо на неки свој начин. Једноставно идете даље, а ако желите нешто да остварите, оствариће се само ако то јако желите и ако сте упорни. Моја порука свима је само будите своји и само напред, живот вам донесе у тачно време кад, шта треба – рекла је она.

Признаје да се суочавала са тешким временима када је била реч о њеном сину, међутим, иако је била свесна изазова који су је задесили, много јој је помогла подршка блиских људи да преброди тешке тренутке.

- Тамо где живим, могли смо ми да имамо медицинску помоћ, међутим, мени то није било потребно. Ја и моја породица смо били свесни ситуације, знали смо шта ће бити на крају. Једноставно, само породица је покретач и ветар у леђа. Ако немате добру базу, породицу, пријатеље, родитеље уз себе, онда немате ништа – истакла је Тијана.

Без обзира на то што је људи препознају од када се појавила у емисији „Никад није касно“, Тијана истиче да се она није ни мало променила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Nikad nije kasno

 

 

- Ја сам остала она стара Тијана која је у својој туристичкој агенцији, у једној филијали и другој и мени је драго кад дођу људи и кажу „Јао, видели смо те“, „Била си супер“, али мене то ништа није променило. Пријатеље не бих никад мењала и своју породицу, ово ми је само један ветар у леђа, значи остварење мог сна – поручила је она.

У срцу мајчинства лежи неизмерна љубав, али и значајна веза која се развија између мајке и ћерки, те је сада признала колико јој значи што се њена наследница појавила са њом у прошлом кругу.

- Она је прошли круг била са мном и много ми је драго због тога, то је јако лепа успомена. Ми у породици имамо један реалан и здрав однос, а ту нема грешке. Само васпитање и ја сам увек говорила само рад, рад и рад. Најбтиније је оно што ћете одржати и што ћете винути негде где треба да вам буде место. То стварно желим свим родитељима, да буду пријатељи са својом децом и да живот није лак, али се треба борити – закључила је Тијана.

БОНУС ВИДЕО: