Она је објавила и фотографију свог изабраника, а како Курир открива реч је о Милошу Чујовићу који је јавности добро познат од раније.

Спекулисало се да је Милош Чујовић својевремено био дечко старлете Сораје, а у медије је доспео због хакерског напада.

Наиме, Милош је био оптужен због вишемилионске интернет преваре. Према писању медија, он је због маливерзација осуђен на пет и по година затвора у Вишем суду у Подгорици, открила је својевремено Република.

Фото: Н. Скендерија

 

Осим по овој великој интернет превари, Милош је познат и по вези са старлетом Сорајом, која га је редовно посећивала док је боравио у затвору, те јој је он и наводно купио скупоцени џип који је запаљен у Подгорици.

Међутим, старлета је порицала да је са њим у љубавној вези.

- Нисам у вези са човеком за кога медији тврде да ми је дечко. Била сам принуђена да га посетим у Спужу, али не могу ништа више од тога да вам кажем. И стварно не разумем људе који мене уплићу у приче и иду дотле да пријављују лажне отмице и силовања - рекла је тада Вучелићева за "Блиц".

Иначе, Чујовић док је боравио у затвору у Спужу због интернет превара, пријавио је полицији у Београду да му је жена отета, али се одмах посумњало да је у питању лажна дојава.

Фото: принтскрин инстаграм каyа_остојиц

 

Најпре се веровало да он стоји иза свега, али је истрагом убрзо утврђено да је заправо Бојана Чујовић све лажирала како би се супругу осветила због преваре са старлетом.

Курир