Филмски стваралац је примећен како присуствује говорном догађају чији је домаћин била реномирани заштитник природе др Џејн Гудол у Калифорнији крајем прошлог месеца. 

Иствуд је показао свој необични имиџ, будући да нисмо навикли да га видимо са дугом седом косом и брадом. Био је обучен у плаву карирану фланел кошуљу, сиве панталоне и патике, а друштво му је правио асистент.

Ексклузивне фотографије филмске легенде објавио је британски Дејли мејл. У десетој деценији живота човек који је заштитино лице седме уметности Холивуда се не предаје.

 

 

Клинт Иствуд који ће 31. маја напунити 94 године, доживео је успешну филмску каријеру. Упркос својим поодмаклим годинама, Иствуд остаје активан у седмој уметности и тренутно режира и продуцира предстојећи филм, "Поротник бр. 2", са Николасом Холтом и Тони Колет у главним улогама.

Трилер је почео да се снима у јуну 2023. и очекује се да ће бити Иствудов последњи, пише Дејли мејл.

Иако критичари без изузетка хвале његова скорашња редитељска остварења као што су филмови "Девојка од милион долара" и "Писма са Иво Џиме", Иствуд је много познатији по улогама „чврстих момака“ или антијунака као што су инспектор „Прљави“ Хари Калахан у серији филмова о Прљавом Харију или човек без имена у вестернима Серђа Леонеа.

Фото: Танјуг/АП

 

Иствуд је добио два Оскара за најбољег режисера за филмове "Неопростиво" и "Девојка од милион долара".

Своју глумачку каријеру почео је давне 1955. године у "Тарантула" у којем је глумио заповедника ескадриле. Последњи филм у којем се појављује снимљен је 2021. године, а у питању је филм "Плачи мачо".

БОНУС ВИДЕО: