Дара је објаснила да ју је Сека повредила тиме што је заказала концерт само седам дана пре њеног, иако је Дара у том тренутку била у болници. Дара је истакла да је то доживела као љубомору, посебно због сумње да су неки спонзори утицали на Секу да саботира Дарин концерт.

Фото: АТА имагес

 

 

- Срећа је што сам ја у Новом Саду и живим у другом свету. Нема ме по Београду по локалима. Једино одем са Цецом на ручак некад али овако иначе се не дружим претерано. Јесте повредила ме је једна, знамо која је. Повредила ме је за концерт, правила се да ми је другарица, ја сам ишла обилазила јој дете она направи седам дана концерт пред мој, а притом ја у том моменту сам у болници. Сека Алексић је у питању.

- Ми седимо заједно у Амиџи шоу емисији, ја најављујем концерт свој у новембру и прошло је мало од тога она узме и закаже седам дана пре мене. Ја је назовем и питам "човече о чему се ради". И она ми каже не знам ја то менаџери ово оно. Ја јој кажем знали сте у новембру, правите седам дана после, месец дана после. Ја мислим да је то нека љубомора, имали су неке спонзоре, а сумњам да су јој неки платили да ме саботирају а Даринка сама. А Даринка пошто је ракета без навођења ангажујем најјаче људе за озвучење и бину.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мислим да до тада ни једна певачица није имала такав концерт. Без икаквих спонзора, сама. Хаос сам направила. Ја сам ту била победник а њен концерт је био знање имање, вашар са три сијалице и неко певање. Ужас. Сваког стигне казна Божија ко је покварен. Мене су неки терали чак и да одустанем. Замисли ти то. Ту је било саботирања таквих, па не дај ово не дај оно. Мислим се шта не даш сада ћеш да видиш шта је концерт. Брат и ја смо се борили као лавови. На естради не можеш да имаш другарицу са којом можеш да се дружиш сваки дан јер се бавите истим послом. Не иде то - испричала је Дара за Телеграф. 

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: