Ћерка Цеце Бојковић, једна је од најзначајнијих глумица а Светлана Бојковић једно од најцењенијих имена домаћег позоришта, али и кинематографије. Целог живота ћерки Катарини пружа неизмерну подршку. Како је глумачка дива испричала, сваку младалачку трауму своје наследнице је двоструко пропатила, а највише се обрадовала када је Каја добила једину награду којом она, упркос вишегодишњој каријери, никада није награђена.

 

 

– Највише сам се радовала када је добила Стеријину награду, једину коју ја никад нисам добила. То је за мене, њену мајку, било посебно важно. Ако Бог хоће да те казни и учини да се ‘наједеш’ глуме, онда одреди да ти и дете буде глумац – испричала је Цеца Бојковић. Ћерка Цеце Бојковић прошла је много тога током борбе за потомство.

Фото: АТА имагес

 

– Каја је имала велику подршку свог мужа и моју, наравно. Срећна сам што смо то превазишли. Толико људи нема децу, па живи добар и испуњен живот. Наравно, лепо је имати унуке који настављају твоју породичну историју. Ја то нећу имати, а Катаринина и моја животна прича за мене је велика награда. У мом овоземаљском трајању огледа се све што сам хтела и умела”, рекла је глумица за “Глорију” која је својевремено испричала да је Кајино рођење доживела као дар од Бога.