- Петнаест година се борим за очување брака. Мислим да су увек жене те које се више залажу за ту институцију, како брака, тако и породице. Такве смо животиње - био је њен одговор на питање да ли је брак за њу важна институција.

Карлеуша са супругом, фудбалером Душком Тошићем, има две лепе ћерке. Певачица је проговорила и о томе како их васпитава.

- Свако ко познаје моју децу има само речи хвале за њихову скромност и васпитање. Како је Дивна мене учила да будем исти човек и према раднику "Градске чистоће" и према председнику, да не будем материјалиста, да имам емпатију према људима и животињама, да не стављам своје личне потребе у први план, тако и ја васпитавам моју децу. Оне су један скуп наших врлина и мана (Јелене и Душка, прим. аут.). Микс генетике и магије одрастања у посебним условима деце јавних личности. Али бићу пристрасна, па ћу рећи да су то мамина деца с мало татиних момената - истакла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/ karleusastar

 

Поп звезда проговорила је и о свом односу према родном Београду, као и о свом детињству.

- Поносни сам локал патриота и дух Београда носим као заштитни знак. Сматрам да су Београђани људи посебног менталитета, духа и става. Одрасла сам на Новом Београду, код Фонтане, и то одрастање у суровим деведесетим, на још суровијем београдском асфалту, од мене је, чини ми се, направило личност која се у много чему разликује од других јавних личности у шоу- бизнису. И моји родитељи су Београђани, а са очеве стране и деда и прадеда. Свако воли свој град и место, па тако и ја истичем Београд.

Фото: АТА имагес

 

- Била сам срећно дете, али у неком свом свету, не превише схваћено у школском окружењу. Разликовала сам се у сваком смислу, од понашања до физичког изгледа, јер сам била веома висока, тако да сам створила неки свој свет још као мала. Стално сам певала, музика ми је и тада била опсесија и било ми је кристално јасно чиме ћу се бавити. Тад сам говорила да је ужасно што сам тако мала и што губим време чекајући да порастем и постанем ово што данас јесам. Мајка ми је била новинарка, отац веома успешан у полицији, али су се врло брзо развели и мени додатно закомпликовали детињство. Обележена чудним презименом, одрастала сам с мамом, тетком и баком, које су ме научиле да будем алфа женка. Моја мајка је била и остала звезда водиља и инспирација читавог мог живота. Она га је обележила на најлепши могући начин. Довољно је да затворим очи и да могу сасвим јасно да разговарам с њом и сад.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".