О односу Драгане и Тонија, недавно је проговорила и њена колегиница Дара Бубамара, те навела да "би помирила бизнисмена и колегиницу".

Сада је стигла и Драганина реакција.

Драгана је испод најновијих фотографија Бубамаре оставила неколико емотикона срца, а Дара одмах узватила:

- Љубим моју Драгану - написала је Бубамара и додала на десетине емотикона срца.

Фото: Инстаграм принскрин/darabubamara_official

 

 

Подсетимо, Дара је изнела своје виђење развода и признала "да је рада да помири овај пар".

- Ја сам само прокоментарисала да је глупо да се то све износи у јавност мислим да то не треба и због деце и због свега. Они су људи у зрелим годинама. Он жив, здрав, успешан, она јака, добра певачица, добар човек. Нема разлога да буде несрећна. Никада се ја ту нешто нисам ни мешала, да ли неко има проблем да ли не, нешто сам и знала, али нисам хтела да издам јер таква сам особа. Ја код куће седим, ја све знам. Каква ЦИА БИА ја све знам, али не бих продала нема шансе - рекла је она и открила да ли се након информације о разводу чула са Драганом и Тонијем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам се чула искрено, тачније чула сам се са Тонијем, али нисмо причали о томе него смо се чули око неке регистрације пошто сам нешто куповала (смех). Чак сам у једном моменту помислила да назовем Драгану и њега и да је питам шта се то дешава. Ја сам опет за варијанту да би можда направила неко примирје ако може. Да се људи помире. Покушала бих да их помирим, зашто не бих. Али и не бих да се мешам да изигравам Мајку Терезу. Људи су у зрелим годинама, знају шта раде. Њу подржавам као колегиницу, као доброг човека и са њим сам супер, имају лепу децу. Волела бих ако је неспоразум да то реше - изјавила је Дара за "Телеграф".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: