Вест да у Србију за коју годину стиже луксузни модни бренд "Луј Витон" направила је прави "дар-мар" на интернету - где су корисници друштвених мрежа још једном показали своју духовиту страну делећи занимљива запажања и фотке. Ипак, једна недавно објављена је посебно запала за око већини.

Као и увек, најгласнији и око теме познатог луксузног бренда били су корисници Икс платформе где се овог пута на профилу "Гајицка11" појавила фотографија која дефинитивно показује да је "Луј Витон" у Србији постоји и пре самог "Луј Витона" и то на улазу у Лајковац!

Корисница Икс платформе поделила је фотографију огромне куће и дворишта који су у потпуности у знаку познатог светског бренда.

Наиме, не само да на самом улазу постоји огроман препознатљив знак "Луј Витон" бренда, него су се власници ове куће потрудили да исти знак само у огромној величини ставе и на саму кућу. И то на највидљивијем месту, како би вероватно били сигурни да гостима, за разлику од оног на капији, знак на кући неће промаћи.

Како је у опису фотографије навела ауторка објаве, ради се наводно о кући у околини Ваљева, док су неки коментатори објаснили да се кућа налази тачно на уласку у Лајковац.

"Луј Витон у Србију стигао мало раније"

Фотка је наравно успела да насмеје велики број људи који су се трудили да у коментарима оставе што занимљивије изјаве.

"Види, види, Луји нам је већ ту", "Званични дистрибутер", "Што би млади рекли кринџ", "Овде само још недостаје ауто са истом ознаком", "Опуштено, у околини Шапца имамо и Гучи", "Шта хоћете, решио човек да стави до знања да је успео у животу", "Кич на нивоу", "Ма не пратите трендове, ово вам је сад по последњој гастарбајтерској моди", "Оп оп, стигао Луј Витон код нас нешто раније", били су само неки од многобројних коментара испод ове објаве.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: