- Сећам се школских дана тада, када је мама била код куће са наногицом. Имала сам 12 година и правила сам се потпуно луда. Као да се ништа не дешава, а новине су брујале. Мама је била на свим насловним странама. Писало се шта ће бити, шта неће бити. Одузеће нам кућу, узеће јој старатељство... Имала сам срећу да у школи није било злонамерне деце која би ме прозивала. У ствари, била је једна девојчица - присетила се Анастасија.

- Тада сам се први пут потукла у школи, јер је увредила маму. Нешто је рекла за ту наногицу. Иако сам мирна и сталожена, када је породица у питању и када се такав хаос дешавао, преплавио ме је бес. Кад ти неко удари на мајку, а само њу имаш...

Млада певачица је казала да јој је тада „пала ролетна“, мрак на очи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

- Она ми је то у петак написала преко "Фесјбука", а ја сам је у понедељак нашла у школи и ударила сам је, побиле смо се. Сви су били шокирани јер ја никада нисам била дете које прави проблеме. Након тога, врло брзо, мама је одлучила да нас склони на Кипар – казала је Анастасија на телевизији К1, гостујући у емисији "Преживели".

Анастасија Ражнатовић данас је у срећном браку са фудбалером Немањом Гудељом.

БОНУС ВИДЕО: