Јелена Карлеуша се појавила у центру Београда и одговорила на бројна питања окупљених новинара.

Певачица се између осталог се дотакла и развода њене колегинице и приијатељице Драгане Мирковић са дугогодишњим партнером Тонијем Бијелићем.

- Недавно сам написала везано за свакодневно ружно иступање једног мушкарца према својој жени. Сматрам да мушко мора да има један однос према жени, поготово према оној која му је родила децу, али и ако није, према мајци, супрузи, девојци, ћерки, комшиници. Однос према жени се изузетно покварио. Напад на жену од стране мушкарца није мушки, није шмекерски, то не раде прави мушкарци. Развод треба да буде ствар између две особе у четири зида, рекла је поп дива.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када је реч о Драгани Мирковић, она је моја велика пријатељица, доживљавам је као члана породице и много ми је жао због свега кроз шта пролази. Можда ће се љутити што причам на ову тему, али она је мене замолила да не реагујем на провокције од њеног супруга упућене мени, те да не причам на ову тему, да је не браним, не фаворизујем, што говори о њој, она је велика дама и госпођа која не жели да се о томе прича. Ја сам јако протективна према женама, када видим да се неко ружно понаша према жени која ти је родила децу, имам потребу да браним. Буде ли наставио на било који начин да угрожава Драгану, ја ћу јавно сигурно стати у одбарну моје другарице Драгане.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не знам шта се дешава мушкарцима, част изузецима, али жене морају да буду заштићене и привилеговане. Сада они имају ону причу да жене желе равноправност, да, али ми никада не можемо да будемо равноправни у емоцијама. Можете да не волите жене, али морате да их поштујете, а тако би требало да буде и у разводу. Када је реч о јавним личностима које се разводе, сигурна сам да су жене јавне личности посебно рањиве јер су на стубу срама, знам по себи, доживљавају сваку реч о која се напише браку као ужасан напад и рушење читавог света, рекла је Карлеуша.

Целу изјаву певачице Јелене Карлеуше погледајте у видеу испод текста:

Подсетимо, Драгана и Тони одлучили да ставе тачку на брак, што је била информација која је погодила целу јавност. Многе Драганине колеге су се после тога оглашавале, али нико није стао у њену одбрану као Јелена Карлеуша.