Jelena Karleuša se pojavila u centru Beograda i odgovorila na brojna pitanja okupljenih novinara.

Pevačica se između ostalog se dotakla i razvoda njene koleginice i priijateljice Dragane Mirković sa dugogodišnjim partnerom Tonijem Bijelićem.

- Nedavno sam napisala vezano za svakodnevno ružno istupanje jednog muškarca prema svojoj ženi. Smatram da muško mora da ima jedan odnos prema ženi, pogotovo prema onoj koja mu je rodila decu, ali i ako nije, prema majci, supruzi, devojci, ćerki, komšinici. Odnos prema ženi se izuzetno pokvario. Napad na ženu od strane muškarca nije muški, nije šmekerski, to ne rade pravi muškarci. Razvod treba da bude stvar između dve osobe u četiri zida, rekla je pop diva.

Foto: ATA images

 

 

- Kada je reč o Dragani Mirković, ona je moja velika prijateljica, doživljavam je kao člana porodice i mnogo mi je žao zbog svega kroz šta prolazi. Možda će se ljutiti što pričam na ovu temu, ali ona je mene zamolila da ne reagujem na provokcije od njenog supruga upućene meni, te da ne pričam na ovu temu, da je ne branim, ne favorizujem, što govori o njoj, ona je velika dama i gospođa koja ne želi da se o tome priča. Ja sam jako protektivna prema ženama, kada vidim da se neko ružno ponaša prema ženi koja ti je rodila decu, imam potrebu da branim. Bude li nastavio na bilo koji način da ugrožava Draganu, ja ću javno sigurno stati u odbarnu moje drugarice Dragane.

Foto: ATA images

 

 

- Ne znam šta se dešava muškarcima, čast izuzecima, ali žene moraju da budu zaštićene i privilegovane. Sada oni imaju onu priču da žene žele ravnopravnost, da, ali mi nikada ne možemo da budemo ravnopravni u emocijama. Možete da ne volite žene, ali morate da ih poštujete, a tako bi trebalo da bude i u razvodu. Kada je reč o javnim ličnostima koje se razvode, sigurna sam da su žene javne ličnosti posebno ranjive jer su na stubu srama, znam po sebi, doživljavaju svaku reč o koja se napiše braku kao užasan napad i rušenje čitavog sveta, rekla je Karleuša.

Celu izjavu pevačice Jelene Karleuše pogledajte u videu ispod teksta:

Podsetimo, Dragana i Toni odlučili da stave tačku na brak, što je bila informacija koja je pogodila celu javnost. Mnoge Draganine kolege su se posle toga oglašavale, ali niko nije stao u njenu odbranu kao Jelena Karleuša.