Према последњим подацима са гласања, Ава, која долази из Сплита, прошла је боље и од неких политичара. Наиме, она је добила 464 гласа, док је министарка културе Нина Обуљен Коржинек добила 364 гласа.

Ава је пре избора представила свој програм, те нагласила да ће се, ако буде изабрана, борити за легализацију проституције и марихуане.

Након избора је ухваћена у једној загребачкој печењари, где је пратила резултате избора.

- Нек' смо живи и здрави - поручила је за тамошње медије Ава.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам разочарана, ни у једном тренутку се нисам продала ни куповала. Верујем да се ствари још могу променити, нада умире последња - рекла је Карабатићева.

- Лане сам у ово време била дома у алкохолисаном стању. Ово је велики успех за мене и мој мали тим великих људи, рекао би Массимо - додала је и честитала свима на резултатима.

Иначе, Ава је пре два дана открила да је завршила у болници, јер јој је, како је истакла, неко пре избора подметнуо снимак за одрасле. Како је навела, на снимку се није налазила она, већ девојка која личи на њу.

- Данас сам се од стреса срушила и завршила у хитној. Баш сад пре самих избора неко ми је подметнуо лажан интимни снимак особе која наликује на мене.

Гласајте за Аву Карабатић, вашу нову саборску заступницу из X изборне јединице. Залагаћу се за ширу борбу против сајбер криминала и за бољу заштиту приватности на интернету, као ваша заступница у Сабору бринућу за све жртве, без политичких или личних мотива - написала је Карабатићева на друштвеним мрежама.

Подсетимо, на основу 99,3 одсто обрађених бирачких гласова, према незваничним резултатима Државног изборног поверенства, ХДЗ је освојио 61 мандат, а коалиција око СДП-а Реке правде, остала на 42 мандата. Домовински покрет је освојио 14 мандата, Мост 11, Можемо 10, ИДС 2, НПС 2 и Фокус један мандат.

Сва три саборска мандата намењена Србима освојила је Самостална демократска српска странка (СДСС) Милорада Пуповца који је изјавио да је та странка остварила веома добар резултат на данашњим парламентарним изборима у Хрватској и да је њен резултат бољи него пре четири године.

24сата.хр

БОНУС ВИДЕО: